smink újdonságok, szépség tippek, szubjektív fashion kivonat

beautytippek

Magamról

2014. február 28. - MunkásAndi

 

smink oklevél.jpg

Már kislányként nagyon tetszettek a magazinokban közzétett tökéletesre sminkelt női arcok.  Mindig az érdekelt, hogyan lehet ilyen szépet készíteni? 19 évesen kerültem ki másfél évre Bécsbe, ahol akkor már az eredeti Vogue, ELLE, Brigitte női magazinok elérhetőek voltak. Mindig az azokban lévő reklámfotókat csodáltam.  Persze tudom, hogy a retusálás és a digitális utó munka is nagyban az eredmény része volt, de a látvány magával ragadott. Örökre.

Mikor 15 éve Budapestre jöttem dolgozni és közben posztgraduális képzésben estin tanultam is, egyértelmű volt számomra, hogy mivel Budapesten elérhető, ezért keresek egy sminkmestert, aki az általam áhított tökéletesen természetes női arc elkészítésének titkaira megtanít. Törös Judit smink- és maszkmestertől tanultam, aki dolgozott Arnold Schwarzenegger-rel a Vörös Zsaru c. filmben és Gérard Depardieu-vel is a Cyrano de Bergerac c. filmben. A részben Magyarországon forgatott Cyrano de Bergerac maszkmesteri munkájáért 1991-ben Oscar-díjra jelölték. Egy évig jártam a tanfolyamára és utána is sokat tanultam tőle, sminkes oklevelemet 2000-ben szereztem. Három évig dolgoztam sminkesként főként reklámfotózásokon, reklámfilm forgatásokon és TV-ben.

A magyar sminkesek közül Gera Anna inspirál, ő világszínvonalon sminkel. Másoddiplomám megszerzése után fő tevékenységként abbahagytam a sminkelést, hobby maradt. Budapesten rengeteg nagyon szép arcú lány van. Mindig néztem a városban járva, hogyan lehetne ő és ő még szebb.

Most még több tapasztalattal gazdagodva és még több egyre jobb terméket megismerve tudom Nektek leírni mindazt, ami egyrészt eligazítást ad a beauty világában másrészt hozzásegít sok mindenkit szépségének megismeréséhez és kiemeléséhez. Kérdezhettek is bátran itt: beautytippek@gmail.com

Legyetek még szebbek: Munkásandi

Andi.jpg

csillagjegyem:   ikrek

nem dohányzom

kedvenc színeim: piros, pink, rózsaszín, fehér, ezüst

kedvenc színes kozmetikum márka: MAC, Shiseido, Dior, Chanel, YSL

kedvenc smink: natúr

kedvenc  szájfény: Chanel  Lévres Scintillantes Glossimer 131

kedvenc illataim: Chanel, COCO Mademoiselle és Christian Dior, Dior Addict Shine

kedvenc sminkes: Gera Anna

kedvenc fodrászom: Herczeg Csaba Hairclub

kedvenc kozmetikusom: Kalina Petronella Maria Galland

bőrtípusom: normál, vegyes

kedvenc városom: Salzburg

zenei  stílus: modern tánczene és most nu-disco

kedvenc zenei album: Buddha Bar,

kedvenc  dal:  Chab feat Jd Davis – Closer to me (Hernan Cattaneo Mix)

kedvenc dal most: Calvin Harris - Under Control

kedvenc DJ: DJ Jován alias Bakis Jován

kedvenc énekesnő: Whitney Houston: I Learned From The Best

építészeti stílusom: minimalista

kedvenc sport: aerobic

andiii.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautytippek.blog.hu/api/trackback/id/tr335788330