smink újdonságok, szépség tippek, szubjektív fashion kivonat

beautytippek

Költészet napja alkalmából.

2014. április 11. - MunkásAndi

szépség.png

Nekem a szépség nem kizárólag a külsőségeket jelenti. A szépség az érzelmek tükröződése az arcon. Legyen szép: szándékaink, gondolataink. Belső szépség nélkül nincs külső szépség. A Költészet Napja alkalmából következzen pár idézet a szépségről:

…………………………………………………………………………..…………………………………

A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná! (Lev Tolsztoj)

A szépség rabja nem mer élni, fél, hogy romlik a szépsége. (Füst Milán)

Ami igaz, az természetes, ami természetes, az jó és szerintem szép is. Ez az én esztétikám. (Petőfi Sándor)

Rögzíteni a pillanatot, mikor a szépség, ez az anyagból és lélekből kiégetett, törékeny és zománcszerű tünemény, cserepekre törik egy asszony arcában, mert felbomlott az a lelki és jellembeli összetétel, melynek a külső szépség csak következménye volt. "Furcsa, megcsúnyult!" - mondják az emberek, és vállat vonnak. Igen, megcsúnyult, mert belülről elrohadt. Szépnek lenni annyi, mint ártatlannak lenni, a szó hősies értelmében. Minden más csak kozmetika. (Márai Sándor)

A szépség kicsit olyan, mint a szerencse. Nem számít, hány emberrel osztozunk rajta, egy darabka mindig marad belőle. (Nevada Barr)szépség.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautytippek.blog.hu/api/trackback/id/tr706015573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.